Tjänster

Redovisningsbyrån som ger dig allt utan krångel

Redovisning

Vi ser till att ni får en portabel ekonomifunktion där ni skickar in allt underlag digitalt oavsett vart ni befinner er. Vi effektiviserar ditt arbete genom digitala kvitton och automatisk inläsning av leverantörsfakturor. Vidare hanterar vi resten av flödet, från löpande bokföring till deklarationer samt diverse rapportering och avstämningar.

Vi hjälper dig att få koll på allt från bonusar och förmåner, tidrapporter och reseräkningar. Överlåt lönehanteringen till oss och fokusera dig till din kärnverksamhet. Då har du alltid tillgång till rätt kompetens med full koll inom lagar och regler. Du ska inte behöva oroa dig vad det gäller hantering av semester, föräldraledighet, sjukdom med mera.

Det är tidskrävande att stämma av bokföringsåret, dessutom gäller det att ha kunskap inom olika bokslutsdispositioner för att kunna uppnå ett visst skattemässigt resultat. Vi besitter lång erfarenhet och kan tillhandahålla kvalitetssäkrade årsavslut oavsett form och storlek på ditt bolag.

Affärsutveckling

Vi jobbar i nära samverkan med kund för att identifiera bolagens förbättringsområden i syftet att öka expanderingstakten. Vi hjälper företag att ta fram affärsplan och budget utifrån deras uppsatta mål och vision.

Kontakt

Tryck på kontakta oss och välj hur ni vill bli kontaktad. Vi hör av oss inom 24h och bokar ett första möte.

Offertmöte

Era behov kartläggs och vi presenterar den smartaste lösningen för ert företag till fast månadskostnad.

Avtal

Våra avtal är säkrade genom vår branschorganisation och signeras av samtliga parter.

Klart!

Välkommen – Nu har ni blivit kund hos Eve Ekonomi och fått ett härligt kvalificerat team.